Ingredienser:
50 g smör
3 ägg
2 dl strösocker
1 dl mjölk
4 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
250 g rabarber
 
Frosting:
100 g vit choklad
200 g färskost
1,5 dl florsocker
50 g rumsvarmt smör
 
 
Gör såhär:
1. Sätt ugnen på 175 grader och placera ut 12 muffinsformar på en plåt. 
2. Smält smöret i en kastrull, häll i mjölk och låt svalna något. Vispa sedan ägg och socker pösigt med elvisp.
3. Blanda de torra ingredienserna separat och mixa även rabarberna med stavmixer. 
4. Blanda först ner smörblandningen i äggsmeten och rör med slickepott, blanda sedan ner rabarberna och de torra ingredienserna och rör ihop till en smet. 
5. Fördela smeten i formarna och grädda i ugn i 12-15 minuter. 
 
Frosting:
1. Vispa smör och florsocker smuligt. Smält vit choklad i en kastrull på spisen, låt svalna.
2. Tillsätt färskost och vit choklad och rör ihop med slickepott. 
3. Lägg i spritspåse och spritsa dina svala muffins, dekorera med en rabarber på toppen. 
Hoppas att det smakar! 
 
 
Kramar, @cakesbymandyy