Hej alla fina! Nu är snart år 2018 slut och 2019 närmar sig. Ett bra och händelserikt år men bra. Nu är det dags för sista "min vecka" för detta året i alla fall. Veckan har varit ganska fullspäckad med julfiranden, middagar, träning och planering inför nyår. 
 
1. Julafton och juldagen. Själva julafton firade jag hemma med familj och släkt, juldagen blev hemma hos Henrik och hans familj, även det trevligt. Våra jular är ganska olika i sig men det är kul med lite kontraster, hans livlig och fartfylld, våran mer lugn. 
 
 
 2. Syltkakor. Mina syltkakor verkar ha blivit en favorit hos Henkes familj så denna veckan har jag bakat i två omgångar, först till juldagen och sedan till en middag hos Henriks syster. Men även jag tycker att det är supergott och enkelt att göra.
 
 
3. Nyårslöften. Eftersom året är slut om några timmar, har jag skrivit nyårslöften som jag hoppas att uppfylla och hålla! 
Godisförbud. Denna gången ska jag ta tag i att sluta äta godis, chips, läsk och annat som bara är dåligt för min kropp. Jag vill äta nyttigt, träna mer och må bättre. 
- Söka plugg i Sverige. Förra året sökte jag in till en högskola och kom in men eftersom vi skulle flytta, kunde jag inte börja. Men år 2019 ska jag söka igen och verkligen börja en utbildning. 
- Söka plugg utomlands. Jag trivdes verkligen med att studera utomlands och skulle gärna göra det igen, målet denna gång är att komma till USA. 
- Spara pengar. Jag ska verkligen ta tag i att spara pengar, åka utomlands och studera. Det kostar en heel del men jag ska ta tag i det. Det finns så mycket man verkligen inte behöver om man tänker efter. 
- Planera för träning. Mitt jobb ligger vägg i vägg med gymmet jag går till så egentligen har jag inga ursäkter. Ofta när man slutar jobba, vill man bara hem men nu ska jag ta tag i detta och sluta med alla ursäkter. 
 
 
4. Planering inför nyår. Även om jag i år inte håller i själva nyår, krävs det ändå lite smått planering. Vad man ska ha på sig, dricka, skjuts osv. Haha, det är mycket att tänka på! Men jag tror att allt är klart nu.
 
 
5. Fotografering. Kylan går lite upp och ner så man får passa på medan det är frost och fint fotoväder ute. I fredags blev det både löpning och fotografering med frost ute. Mer om detta kommer i senare inlägg.
 
 
Kramar