Dålig uppdatering

 
Hej alla fina! 
Och förlåt för ännu en dålig uppdatering. Jag har haft fullt upp senaste tiden med att planera en eventuell resa som jag och Henrik ska göra tillsammans. Jag har inte velat skriva något om detta tidigare men nu har vi kommit längre i planeringen och allt verkar gå framåt. I många år har jag drömt om att ta en termin eller ett helt år utomlands för studier. Och det är just vad vi ska göra nu, eller i april rättare sagt. 
Om allt går som planerat kommer vi att bosätta oss på soliga Malta i några månader då jag ska plugga engelska och förhoppningsvis jobba efter det. Kan bli längre tid om vi trivs, kan bli kortare men de två första månaderna när jag ska plugga är spikade just nu. Ni får ursäkta om jag låter väldigt osäker på resan osv men vi är fortfarande kvar i planeringen så jag vill inte riktigt ge någon eller mig själv tidiga förhoppningar. 
 
Från Malta kommer jag i alla fall att blogga mer och ni kommer även på denna blogg att kunna följa mig där i från. Systemkameran kommer självklart att följa med så att jag kan få till lite fina bilder av ön. Detta är som sagt två månader bort, men månaderna går fort och jag längtar redan. 
Om någon har varit där får ni gärna ge tips på sevärdheter och annat!
 
Kramar