Nya kryddhyllan

 
Hej alla fina! För några dagar sedan hälsade jag på min syster i Göteborg och det blev lite shopping och lunch. På H&M Home hittade jag denna snygga kryddhylla i precis min stil. H&M Home har jag aldrig innan varit inne i men det fanns en hel del fint där inne, något att rekommenderas. Denna kryddhylla var inte så stor kanske men mycket bättre och mer praktiskt än den innan. 
 
Kramar på er 

Den första snön

 
Hej alla fina! Igår kom äntligen den första snön och julstämningen är på topp. Jag har redan börjat kika på julklappar och skriva rim till dem, någon mer än jag som brukar rimma på mina julklappar? 
Den första december blir det julpynt och julbak, haha är lite för taggad för julen och den känns lite för långt borta för att redan börja tagga. 
 
Kramar till er

Från ljust till mörkt

Innan: 
 
Efter:
 
Hej alla fina! Igår satt jag hos frissan i ca 3 h för att klippa och färga håret mörkare. Det blev avklippt ca 5 cm och chokladbrunt hår, i ljuset på bilden ser det mer rött ut vilket ger mig lite panik haha eftersom det var rött jag absolut inte ville ha. Men i ett annat ljus ser det mörkare ut och det är väl lite att vänja sig också, men jag är nöjd och det ser mer fräscht ut än innan vilket känns bra. 
 
Idag blev det en tur på vinden...igen haha och vi hittade lite julsaker som alltid. Men nu när man är fattig student och nyss flyttat hem i från är det ett grymt ställe att fynda på. I kväll blir det häng med vänner och jag ska också försöka bli av med min förkylning. Den har ju pågått i mer eller mindre två månader och efter flera besök hos läkare och olika mediciner som inte fungerar vet ingen fortfarande varför jag är förkyld. Men är otroligt trött på att vara det nu i alla fall så jag hoppas att jag snart blir frisk. 
 
Kramar, ha en fin helg!