Omgiven av idioter

 
(Ignorera min spruckna skärm ;))
 
Hej alla fina! Jag lyssnar på mycket poddar och det gör att man kan snappa upp ett och annat ibland. Jag älskar att man kan lyssna men samtidigt göra massa annat, istället för exempelvis en bok man måste vara fokuserad på hela tiden. I ett tidigare avsnitt har jag skrivit vilka poddar jag lyssnar på och för några dagar sedan jag lyssnade på "relationspodden". De nämnde att dem hade ett samarbete med företaget Nextory som är ett företag med massor med ljudböcker. I podden sa dem att om man skrev in koden "relationspodden", förutsatt att man inte haft konto där innan, fick man en gratismånad. Detta tog jag fasta på och nu lyssnar jag mer än någonsin. Jag har aldrig tålamod att läsa en bok fysiskt, jag anser att det finns en hel del andra saker jag kan lägga tid på och böckerna brukar ofta ta lång tid att läsa ut. Men med Nextory kan man faktiskt lyssna som poddar när någon annan läst in boken åt mig. 
 
Jag har länge velat läsa boken "omgiven av idioter" eftersom jag tycker att den verkar intressant och kollade upp just den boken vilken fanns. Jag startade mitt konto i torsdags och jag har redan lyssnat hela denna 9 h långa bok som även var superbra. Man börjar verkligen analysera alla personer man ser runt omkring en och man får även en viss större förståelse, även om jag tror att detta är mer menat till chefer eller egna företagare med anställda. Nu har jag istället börjat lyssna på Therese Lindgrens bok "Vem bryr sig?" som också är riktigt bra. Jag läste hennes första bok och ville gärna läsa den nu senare också. Ett riktigt bra tips till er om ni inte har tid eller vill ta er tid till att läsa bok fysiskt. Jag tycker inte att man känner sig lika ensam när man lyssnar och någon annan pratar hela tiden. 
 
Kramar

Trädgårdsföreningen

 
Hej alla fina! För ett tag sedan besökte jag min syster i Göteborg. Vi tog då en prommis genom trädgårdsföreningen där jag faktiskt aldrig varit innan haha. Det känns lite sjukt eftersom jag varit i Göteborg ganska många gånger. Men jag hittar heller inte så bra i den staden så jag får väl åka dit oftare ;). Jag älskar ju att fotografera blommor så detta ställe var som gjort för mig. Det blev en hel del bilder och eftersom även vädret var med oss denna dag var jag tvungen att dela några av bilderna här i bloggen. 
 
Denna vecka har jag ganska mycket jobb, jobbar även helg vilket är ganska segt. Men vad som är "bra" med det är att man arbetar endast tre dagar veckan efter. Henke jobbar också varannan helg men dock inte de helger då jag jobbar...så vi går om varandra ganska mycket vilket är lite synd. 
 
Kramar
 

Hello all beautiful! Some time ago, I visited my sister in Gothenburg. We then took a walk through the garden association where I actually never been before haha. It feels a bit sick because I have been to Gothenburg quite a lot of times. But I also do not also have such good sense of direction in that city so I have to go there more often;). I love to photograph flowers so this place was like made for me. I got a lot of pictures and because even the weather was with us this day so I had to share some of the pictures here in my blog.

This week I have quite a lot of work, even working weekend which is quite tight. But what's "good" with it is that you only work three days the week after. Henrik also works every other weekend, but not the same weekends when I work...which is a shame. 

Hugs

Ed Sheeran

Dåliga bilder tyvärr men dom är tagna med min mobil.
 
Hej alla fina! Hoppas att alla mår bra idag. Jag kände bara att jag behövde berätta om en sak som jag tror att många av er säkert var på...Ed Sheeran konserten. Ed hade konsert både den 10:e och 11:e och jag, som tusentals andra människor gick den 11:e på "extra-konserten". Ed Sheeran är en stoor idol för mig och jag är så himla glad att jag fick se honom live äntligen. Nästa personer jag vill se live är Beyonce och Demi Lovato som också är stora idoler för mig. Jag tror även att båda två varit i Stockholm några gånger men det blir krångligt och långt med tåget dit så man struntar istället i att gå tyvärr. Med Ed var heelt grymt bra i onsdags. Det kändes inte verkligt att han faktiskt var där, precis som när jag såg Justin Bieber live. Ed Sheeran är så härlig som person, står helt själv på scenen med sin gitarr och pratar mellan låtarna med publiken. Han behöver liksom inget mer, han är nöjd bara han har en fantastisk publik och sin gitarr. Jag och kompisen Rebecka gick dit och vi sjöng med och dansade båda två. BÄSTA KVÄLLEN PÅ LÄNGE. 
 
Kramar