12 favoriter på spotify

 
 
Hej alla fina! Det går i perioder hur mycket jag lyssnar på spotify men har jag då en period då jag lyssnar mycket. Man behöver alltid tips till poddar, låtar och allt så här kommer nu en lista över de tio låtarna jag lyssnar mest på för tillfället. De står inte i ordning över mest lyssnade eller minst, bara slumpvis.
 
1. Djadja - Aya Nakamura
 
2. Say love - James TW
 
3. Tired - Alan Walker
 
4. Ciao Adios - Anne Marie
 
5. Jag saknar dig mindre och mindre - Melissa Horn
 
6. Roads - Vargas&Lagola
 
7. Ghost in the Machine - B.o.B
 
8. Mutual - Shawn Mendes
 
9. Solo - Clean Bandit & Demi Lovato 
 
10. Cross my mind - Sabrina Claudio 
 
11. Woman up - Meghan Trainor 
 
12. Flames - David Guetta & Sia
 
Kramar

My favorite flower

 
 
Hej alla fina! I helgen jobbade jag min näst sista innan jag slutar för sommaren. Det är alltid en omställning att jobba helg och jag tror aldrig att jag kan vänja mig vid det. Allt känns så konstigt då alla är lediga förutom jag och eftersom jag jobbar, känns det som om det är en helt vanlig vardag. Men som sagt är det bara en helg kvar nu och sen tar jag semester innan en eventuell flytt till Helsingborg. Henke ska till hösten börja plugga i Lund och därför flytta till Helsingborg, så vi håller just nu på att leta lägenhet där. Jag känner att jag behöver se något nytt och tänkte därför söka jobb i antingen Helsingborg eller i Lund. Så efter att mitt sommarjobb är slut, tar jag semester de sista två veckorna. 
 
Det kanske låter lite litet att säga att ens favoritblomma är lavendel. Det finns såklart fler blommor jag älskar men jag har alltid haft något speciellt för just lavendel. Bara namnet "lavendel" liksom, så fint och de doftar så gott. Vägen till mitt hjärta går nog inte genom rosor, utan lavendlar haha. 
 
Kramar

Bukett i inspiration

 
Kramar