Hej alla fina! Nu är det mindre än en vecka kvar tills vi åker till Malta vilket känns heelt sjukt. Jag är både taggad men även riktigt nervös. Jag tror ändå att jag är för taggad för att tänka för mycket nu och det känns grymt att en idé som föddes för bara några månader sedan nu ska sättas i verket. Jag har ju i många år drömt om att bo utomlands under en längre tid och göra något vettigt som kommer att ge mig något för framtiden och att nu få göra det känns overkligt men även en dörr till fler liknande resor. Skulle jag få drömma om nästa resa skulle den bära av till antingen Indien eller USA. Jag ÄLSKAR USA och skulle så himla gärna vilja bo där under en längre tid vilket resan jag gjorde förra sommaren blev starten till då jag och en kompis besökte alla de ställen jag skulle vilja bo på. Indien känns som en sjuk resa och ett väldigt fint land på ett sätt så det skulle vara roligt att besöka. 
 
Jag tänkte i alla fall skriva lite om vår reseplan, hur vi flyger osv. Vi kommer alltså att flyga den 5 april och vet inte riktigt när vi kommer hem än. 
Resan dit: 
Flyg nr 1: Landvetter, Göteborg kl 11-15:30
...vi mellanlandar i Istanbul
Flyg nr 2: Istanbul kl 16:35-18:00 
...vi landar alltså på Malta kl 18 
Jag tycker att flygtiderna är helt okej, inga långa väntetider på mellanlandningen plus att det är även bara en mellanlandning. Jag tycker mer om att flyga dag-tid vilket jag är nog ganska ensam om haha. Anledningen till detta är att jag är ganska flygrädd och det känns bara läskigt när de släcker ner för natten på hela planet och alla sover, då får jag bara panik och det känns som om det kommer hända oss något. Även om jag vet att det inte gör det hehe. I alla fall så är tiderna bra och jag är nöjd. När vi kommer till Malta tror jag vi tar en taxi eller liknande till boendet. Vi kommer att hyra ett litet hus/lägenhet via Air b and b eftersom det kändes enklast när vi skulle stanna så kort tid, så vi kommer att möta vår värd vid huset när vi kommer fram. 
 
Jag hoppas att ni får inspiration av min blogg till att göra era egna likande resor eller vad ni nu drömmer om. Det är viktigt att ta tillvara på livet man har och våga ta steget till att göra det man drömmer om. Det är inget ni kommer att ångra! Kramar