Hejsan! Idag är det nyårsafton och dags att summera år 2019. Det är lätt att man springer genom livet och inte hinner reflektera över vad man faktiskt gjort under året men jag tycker att det är viktigt att göra det. För när man tänker tillbaka så har man ofta gjort en heel del stort man inte tänker på när man är mitt i det. Så här kommer en resumé av mitt 2019:
1. Året började med att jag bodde i Helsingborg och jobbade i en blomsteraffär. Där trivdes jag väldigt bra och både och jag och Henke är riktigt sugna på att flytta tillbaka efter att jag gått klart skolan. 
2. Jag började även precis innan jag skulle flytta hem, att sälja mina bakverk på en restaurang som sålde mycket soppa och tillbehör. 
3. Sedan flyttade jag hem till Alingsås för att sommarjobba i en annan blomsteraffär. 
4. Efter sommaren fick jag reda på att jag blivit antagen till plugg och det blev ännu en flytt till Halmstad där vi bor just nu. Jag hoppas även att vi kommer att stanna kvar där ett tag nu innan nästa flytt. 
5. Men nästan roligast av allt så har jag startat mitt instagram-konto för bakning som vuxit otroligt, superkul!  @cakesbymandyy
6. Vi har även varit i kroatien som var första gången för mig. Även det supermys att få komma iväg ett tag. 
 
Jag har i år faktiskt inga nyårslöften för de uppfylls nästan aldrig ändå haha. Men jag brukar ha mål från månad till månad eller ibland från vecka till vecka. Någon som har några nyårslöften?
 
Kramar, @cakesbymandyy