Nikon sigma 18-300 mm

Eftersom jag fyller år på torsdag hade jag och familjen lite tidigt firande idag av olika orsaker. Då fick jag bland annat ett nytt objektiv, Nikon sigma 18-300 mm vilket jag ÄLSKAR. Det är ett riktigt bra och det känns otroligt skönt att ha blivit av med mitt gamla som var totalt sämst. Nu har jag sjuk macro men även standard zoom i samma objektiv vilket är riktigt härligt. Fler presenter och firande kommer i ett inlägg i morgon!
Kramar till er 

New in

 
Halloj alla fina! Detta blev ett sent inlägg på grund av att mitt intenet hemma har legat nere hela dagen. Grovt jobbigt när sådant händer men nu är det äntligen fixat. Idag blev det stan med mamma för att fixa lite nya kläder till resan till Qatar. Det är ju lite mer strikt där hur man klär sig så jag har letat mycket och hoppas att jag har hittat rätt. Vad tycker ni? 
 
Kramar 

Fika med rabarberpaj

 
Idag gjorde jag för första gången en paj vilket blev en raberberpaj. Ikväll kommer mina föräldrar och Henriks föräldrar hem på fika och ska även träffas för första gången vilket känns kul. Så jag har bakat allt man kan tänka sig till detta, det gäller att de kommer hungriga haha. Paj är inte för mig någon stor favorit men hoppas att mina gäster gillar den! 
 
Kramar