Dagens shoppingtur

 
Idag träffade jag bästa vännen Rebecka över en fika och det blev självklart även lite shopping. Inne på Balders Hage, affären jag älskar, hittade jag en burk till pads och topsar osv men även en fin låda. Gammalt på ett nytt sätt är precis min stil och denna lådan gick inte att lämna bakom mig. På Mio hittade jag dessa fina ljuslyktor med löv som passar perfekt nu till hösten! 
Kramar 

Inred efter årstid

Hösten närmar sig, kylan smyger sig på och det börjar bli dags att byta inredning. Nämligen att inreda efter årstid. Man behöver inte ändra mycket utan det kan vara småsaker vilket jag tänkte ge tips på i detta inlägg. 
 
 
1. Fler gula och orange toner i hemmet. För mig är gula toner verkligen höst eftersom naturen utvecklar sig i den färgen när hösten är i full gång. Detta kan även inredas med i hemmet så som i möbler samt kuddar, filtar osv. 
 
 
2. Ta med naturen in. När jag var yngre brukade jag alltid i skolan pyssla med löv, kottar, kastanjer och annat vilket faktiskt är superfint i inredningen. Man kan ha lite kvistar och löv i en vas eller på en bricka runt lite ljus vilket är riktigt mysigt. 
 
 
3. Robusta möbler och träslag. På hösten är allt mycket, starka möbler, grova träslag och skinnmöbler är perfekt för detta. 
 
 
4. Kuddar och filtar. Jag älskar när det är mycket, mycket kuddar, mycket filtar och grova mattor. Det får en känsla av värme vilket kan behövas i den kalla hösten.
 
 
5. Varma färger. Varma och dova färger på tapet och träslag kommer även det bidra till en uppfattning av värme.
 
 
6. Mycket mönster på textilier. Med mönster på textilier som kuddar och annat får den dova inredningen att lyfta upp. För mycket mörkt kan bara göra rummet tyngre och mörkare men ljusa då upp till en perfekt blandning med glada mönster på textilier.
Alla bilder är tagna från google.se
 
Hoppas att ni fick lite inspiration till höstens inredning!
 

Italiensk kycklingpasta

 
Nu när dagarna går segt har jag hittat tillbaka till både bakning och har även börjat lite smått med matlagning. Jag trodde aldrig att matlagning skulle bli ett intresse men nu när jag börjat lite har jag insett att det är lite roligt. Idag blev det Italiensk kycklingpasta och tror att det blev ganska uppskattat hemma. :) 
Kramar