Lär er mer om mig

 

Hej alla fina! För att ni ska lära er lite mer om mig och min inredningsstil har jag med hjälp av bloggen http://nouw.com/blogglistor satt ihop en lista. Så läs gärna och se om ni kan lära er mer om mig. :) 

 

Här får jag bäst inredningsinspiration: Från olika bloggar, inredningstidningar osv. 

 

Min favoritmöbel: Helt klart min nya pall i sovrummet. 

 

När väcktes mitt intresse för inredning? Redan för flera år sedan när jag började smått fixa i mitt rum, flytta om saker och försöka matcha osv, upptäckte snabbt ett växande intresse för just detta. 

 

Drömköp: Åter igen, min pall haha jag älskar den!

 

Mitt senaste köp i inredningsväg: Tredje gången gilt, pallen i sovrummet. 

 

Bästa inredningsbutik: Balders Hage i Alingsås, världens mysigaste butik och precis min stil på gammalt men nytt. 

 

Något jag behöver? Ett hem kan ju, enligt mig, aldrig bli helt klart för det finns alltid något att fixa, köpa till eller så. Men just nu känner jag att jag skulle behöva fler garderober eller en klädhängare. 

 

Vilken möbel skulle aldrig få stå i mitt hem? Jag har ingen speciell möbel, mer en stil, vintage är verkligen inte min grej. Det kan vara jättesnyggt att matcha med men inte i mitt blåvita hem. ;) 

 

The big no no enligt mig: Ett hem med stora tunga gardiner framför fönstrerna, jag älskar att släppa in ljus och därmed ha tunna härliga gardiener som släpper in lite lagom ljus. 

 

Vilken blomma gillar jag mest: Vet inte om man kan räkna det som en blomma eller växt och det är heller inget jag skulle vilja ha av en kille haha, men blomman lavendel har ändå funnit en plats i mitt hjärta. 

 

Om jag fick köpa precis vad jag ville skulle jag köpa? En stor garderob.

 

Hur ser det ut hemma hos mig? Jag och min pojkvän har ganska olika stilar på inredning så hemma hos mig är allt blåvitt och kustlikt medan hos honom är det mer utlänskt och exotiskt. Men men, jag försöker tappert att få in min stil i lägenheten. 

 

Vad skulle jag helst vilja rusta upp? Sovrummet, det finns så himla mycket jag skulle vilja göra om och jag har som vanligt tusentals idéer för det.

 

Sommarens måsten enligt mig? En hängmatta! Hur skönt liksom att ligga ute och bara kunna somna i den. Vi köpte en i somras men den kom aldrig upp tyvärr. 
Kom ihåg mig?